• تاریخ انتشار : 1401/06/29 - 12:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 386
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انتخاب فاطمه احمدی کارشناس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، به عنوان معاون رئیس کمیته جهانی یومک

بیست و دومین کنفرانس عمومی و انتخاباتی کمیته جهانی موزه های دانشگاهی (یومک) با مشخص شدن رئیس، معاون، خزانه دار و اعضای هیات اجرایی برگزار و فاطمه احمدی، موزه دار موزه ملی تاریخ علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان معاون رئیس این کمیته انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، بیست و دومین کنفرانس کمیته جهانی موزه‌ها و مجموعه‌های دانشگاهی و هشتمین انتخابات  اعضای هیئت اجرایی این کمیته، ۲۸شهریور ۱۴۰۱ به صورت مجازی با حضور اعضای هیئت اجرایی پیشین و  عادی و با مشارکت اعضای کمیته از سراسر جهان برگزار شد.

اعضا در این جلسه  ضمن ارائه گزارش سه سال فعالیت خود از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ اقدام به انتخابات و معرفی اعضای جدید هیئت اجرایی (۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵) کردند. در این رای گیری فاطمه احمدی نماینده کشور ایران به عنوان معاون کمیته جهانی موزه‌های دانشگاهی انتخاب شد.

توضیح اینکه؛ کمیته جهانی موزه‌ها و مجموعه‌های دانشگاهی (UMAC) یکی از سی و سه کمیته تخصصی شورای بین المللی موزه‌ها (ICOM) است.  ایکوم در سال ۱۹۴۶ تشکیل شد و پس از گذشت بیش از نیم قرن در سال ۲۰۰۱، کمیته یومک به پیشنهاد مجرب‌ترین اساتید دانشگاهی از سراسر جهان تشکیل شده است که هر ساله در نشست‌های سالانه خود به ارتقا و توسعه موزه‌های دانشگاهی در سراسر جهان کمک قابل توجهی می‌کند.
اعضای پیشین این کمیته ضمن طراحی وب سایت جدید در تلاشند که با موزه‌های دانشگاهی از سراسر دنیا ارتباط برقرار کنند و با ثبت و معرفی موزه‌های دانشگاهی در پایگاه اطلاعاتی این کمیته به بهبود و معرفی این موزه‌ها کمک کنند.

موزه ملی تاریخ علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سال ۲۰۱۱ اولین موزه به ثبت رسیده از کشور ایران در این پایگاه است که از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۲ با انتخاب احمدی کارشناس ارشد موزه داری، به عنوان عضو عادی هیئت اجرایی این کمیته، مرکزی برای ثبت بقیه موزه‌های دانشگاهی در ایران شناخته شد. همچنین با انتخاب مجدد احمدی به عنوان معاون کمیته موزه‌های دانشگاهی تا سال ۲۰۲۵ به عنوان تنها نماینده قاره آسیا فعالیت خود را ادامه می دهد.

هم اکنون این کمیته در حدود چهار هزار موزه دانشگاهی با موضوعات مختلف، در پایگاه اطلاعاتی خود به ثبت رسانده است، که از این تعداد ۲۵ موزه دانشگاهی سهم کشور ایران است.

نتیجه این انتخابات در ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

اندرو سیمپسون /موزه دانشگاه  سیدنی استرالیا  (رئیس کمیته)
فاطمه احمدی / موزه ملی تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران (معاون کمیته)
جیوانا ویترلی / موزه دانشگاه گلاسکو بریتانیا (معاون کمیته)
جینا هاموند / موزه دانشگاه سیدنی استرالیا (دبیرخانه)
دومینیک ورچرلده / موزه دانشگاه گنت بلژیک (خزانه داری)
آنا ایزابل / موزه دانشگاه هنر مادرید اسپانیا (عضو عادی)
مارگریتا گزیمن / موزه دانشگاه بوگوتا کلمبیا (عضو عادی)
سیان تیلی / موزه دانشگاه پریتوریا افریقای جنوبی (عضو عادی)
این گروه به زودی چشم انداز و برنامه خود را در وب سایت این کمیته منتشر خواهد کرد.
لینک خبر

 

 

لینک خبر

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 218121
کلمات کلیدی
سرور قادری
تهیه کننده:

سرور قادری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه