معرفی بخش جدید موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران
بخش جدید تاریخ پژوهشکده رویان در موزه راه اندازی شد.
یک بخش جدید در راستای توسعه موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، به مجموعه تاریخ پزشکی ایران اضافه شده است. این بخش شامل تاریخ پژوهشکده رویان می باشد، این اقدام گامی در راستای توسعه موزه و همچنین نقش تاثیر گذار موزه تاریخ پزشکی در معرفی تاریخ و تمدن پزشکی ایران و نیز افزایش بازدید را برای موزه فراهم می کند.
موزه ملی تاریخ علوم پزشکی دارای 6 بخش اصلی و 5 نمایشگاه که شامل بخش دیرین انسان شناسی، مردم شناسی، نسخ خطی، دامپزشکی، دندانپزشکی، دواخانه نظامی، چشم پزشکی، گیاهان دارویی و نمایشگاه پروفسور عدل و دکتر قریب و همچنین دکتر شمس شریعت و اشیاء موزه ملی است.
زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی در دوران حیات کوتاهش در دو حوزه کاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی و پژوهشکده رویان که خود بنیانگذارش بود موفقیت های چشمگیر همچون گسترش روش های درمان ناباروری، تولید، تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانند سازی را رقم بزند.
او در اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران در عرصههای بینالمللی نیز با ثبت این پیشرفتها، حضور در کنگرههای متعدد بینالمللی و ابتکار برگزاری جشنواره بینالمللی رویان سهمی از یاد نرفتنی دارد.
غروب چهاردهم دی ماه 1384 قلب این انسان والا از تپیدن ایستاد، یادش گرامی و راهش مستدام باد.
توضیح اینکه؛ پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در شهریور ماه سال 82 با تولید و تکثیر و انجماد اولین رده سلول های بنیادی جنینی انسانی توانست نام ایران را به عنوان هشتمین کشور در جهان که صاحب این فناوری شدند ثبت کند
ارسال نظر