چهارمین نشست شورای میراث دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
تأکید بر مشارکت اساتید در حفظ و احیای هویت تاریخی
چهارمین نشست شورای میراث دانشگاه علوم پزشکی تهران یازدهم آذر 1403، با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه، و جمعی از اعضای این شورا برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، در این نشست که با هدف ارائه گزارشی از فعالیتهای دوساله شورا، معرفی نماها و فضاهای تاریخی دانشگاه و برنامهریزی برای مرمت و احیای هویت تاریخی دانشگاه تشکیل شد؛ دکتر سید رضا رئیس کرمی بر اهمیت حضور و مشارکت فعال اساتید دانشگاه در شورای میراث تأکید کرد و آن را عاملی مؤثر در ارتقای غنای علمی و فرهنگی شورا دانست.
در ابتدای جلسه دکتر حمیدرضا نمازی، رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران و دبیر شورا، به بیان اهداف و اهمیت تشکیل این شورا پرداخت و گفت: این شورا به پیشنهاد دکتر نفیسی در دانشکده پزشکی تشکیل و از سال 1402 به صورت رسمی با هدف بازشناسی و ارزیابی اماکن، نماها و فضاهای تاریخی دانشگاه و تلاش برای مرمت و احیا هویت تاریخی در دانشگاه برگزار شد.
وی شناسایی، مستندسازی و احیا میراث ناملموس دانشگاه را از دیگر اهداف خواند و تصریح کرد: مشاورت در ساخت بناهای جدید و لحاظ تناسب آن با معماری تاریخی دانشگاه و همچنین حفظ و احیای شکوه دانشگاه از حیث میراث تاریخی متناسب با ارزش های ایرانی- اسلامی از مهم ترین دلایل تشکیل این شورا به شمار می رود.
دکتر نمازی، بر زیباسازی فضاهای دانشگاه و راه اندازی موزه در دانشکده پزشکی تاکید کرد و گفت: دانشکده پزشکی به عنوان دانشکده ای تاریخ ساز، با معماری زیبای آندره گدار، بسیار الهام بخش است و احیای این فضاها می تواند برای دانشجویان هویت بخش و امیدآفرین باشد.
رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، سپس مرمت و اصلاح سر درب بیمارستان ها، ایجاد گذر موزه جلالیه به عنوان نمادپردازی شهری، تداوم اعطای نشان قدمت به مراکز پرسابقه، برگزاری تورهای مختلف در دانشگاه و دارالفنون به عنوان تداوم مدرسه طب و احیای لوگوی مدرسه طب را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد.
ارسال نظر