راهکارهای نوین برای کاهش تصادفات جادهای؛ از آگاهی اجتماعی تا هوش مصنوعی
دکتر حمیدرضا نمازی، پزشک و متخصص فلسفه و اخلاق پزشکی، در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، درباره پویش «نه به تصادف» به بررسی ابعاد فلسفی، اجتماعی و تکنولوژیک این معضل پرداخت.
به مناسبت 15 اسفند روز درختکاری:
دانش آموزان در حیاط موزه ملی تاریخ علوم پزشکی درخت زیتون کاشتند
به مناسبت گرامیداشت روز درختکاری، دکتر حمیدرضا نمازی، رییس موزه، مهندس رضا فیضی شهردار ناحیه 4 منطقه شش، به همراه دانش آموزان، اقدام به کاشت چند نهال در حیاط موزه کردند.
دومین آزمون جامع دکتری تاریخ پزشکی در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد
دومین آزمون جامع دکتری رشته تاریخ پزشکی به صورت کتبی و شفاهی در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار شد.
موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، میزبان سازمان جهانی بهداشت و کارگاه آموزشی مدیران بهداشت سراسر کشور شد
کارگاه آموزشی و مشورتی برنامه کشوری تقویت نظام شبکه برای اجرای مداخلات موثر در تعیین کننده اجتماعی سلامت به میزبانی موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد.
پنجمین نشست شورای میراث و تاریخ دانشگاه برگزار شد
در پنجمین نشست شورای میراث و تاریخ دانشگاه، بر اجرایی سازی طرح سردرب دانشکده پرستاری و مامایی، اصلاح ورودی بیمارستان امام خمینی (ره)، راه اندازی موزه فرهنگ و سلامت در محل خانه هدایت و برآورد هزینه های بهسازی خانه حکمت تاکید شد.
نشست همفکری برخی از اعضای گروه تغذیه با رییس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی
نشست همفکری رییس و برخی از اعضای گروه تغذیه، دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با رییس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران پیرامون سیر تحول تغذیه و تحلیل تاریخ آموزش تغذیه در ایران برگزار شد.
دیدار نمایندگان سازمان جهانی بهداشت در ایران با رییس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران
نمایندگان سازمان جهانی بهداشت در ایران ضمن بازدید از موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران با دکتر نمازی دیدار کردند.
غرفه موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران در نمایشگاه روز بین الملل
موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران، با حضور در نمایشگاه روز بین الملل، به معرفی شخصیت های خارجی موثر در توسعه پزشکی و بهداشت و درمان کشور پرداخت.
از دارالفنون تا بیمارستان فارابی
دکتر نمازی: تاریخ فارابی، تاریخ مراقبت است
رییس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران، در تحلیل تاریخی بیمارستان فارابی، این مرکز را به جا مانده از آسایشگاه شهرداری و تداوم سنت مراقبت عنوان کرد.
رییس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران از ریشه های دارالفنون در پزشکی ایران می گوید:
دارالفنون خاستگاه دانشگاه های علوم پزشکی کشور
رییس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران، صدوهفتادوسومین سالروز تاسیس مدرسه دارالفنون را به عنوان خاستگاه علوم پزشکی در ایران، بهانه ای دانست تا نگاه جامع تری به تاریخ علم در ایران بیاندازیم. مدرسـه دارالفنون در ٦ دی ١٢٣٠ (١٨٥١میلادی) متشـکل از شـعب طب، دواسـازی، معدن، راه و سـاختمان و شعب نظامـی (سـواره نظام، پیـاده نظام و توپخانه) تشـکیل شـد تا با اسـتفاده از این علوم، چـرخ اداره مملکت به شـکل مطلوبتـری بچرخد.